Castellano

Massamagrell acull el Taller pràctic K9: Cerca d'estupefaents d'unitats canines de Policia Local a nivell nacional

Massamagrell acull el Taller pràctic K9: Cerca d'estupefaents d'unitats canines de Policia Local a nivell nacional

  Policies locals de diferents comunitats autònomes s'han reunit a Massamagrell per a realitzar un taller pràctic d'unitats canines, cerca d'estupefaents i primers auxilis. El taller compta de dues sessions, la primera que s’ha realitzat a Massamagrell durant el dijous dia 25 i la segona que tindrà lloc el dia 29 de maig a Barcelona.

  Aquests tallers permeten l'intercanvi de coneixements, tècniques i pràctiques dels policies de les diferents comunitats autònomes.

  És la primera vegada que s'organitza una activitat d'aquest tipus aprofitant que s'han augmentat des de gener de 2017 els serveis de la unitat canina del municipi. Aquesta unitat porta efectuant serveis de vigilància en diferents espais del poble centrant-se de forma més específica en les zones amb més afluència de gent.

  Al mateix temps, la unitat fa serveis de detenció d'estupefaents ja que compta amb gossos ensinistrats per a aquest tipus d'actuacions. L'objectiu és intensificar i millorar l'efectivitat de la lluita contra la tinença, el consum i el tràfic de substàncies prohibides.

  Tant el regidor de policia, Pep Galarza com l'alcalde, Paco Gómez van acudir a la presentació del taller en les instal·lacions de la Policia Local de Massamagrell on els van donar la benvinguda i van agrair la seua assistència, a més de reconèixer la labor que realitzen a nivell local.

  Pujar