Castellano

Massamagrell aconsegueix una doble subvenció en matèria de Govern obert

Massamagrell aconsegueix una doble subvenció en matèria de Govern obert

  L'Ajuntament de Massamagrell aconsegueix, per tercer any consecutiu, finançament públic per al seu projecte de Govern Obert "Massamagrell Obert".

  En la resolució de la Generalitat Valenciana publicada per la Conselleria de Transparència aquest setmana en el DOGV s'anuncia una doble subvenció concedida a l'Ajuntament de Massamagrell quantificada en 10.000 €, dels quals 5.000 € seran destinats a la participació ciutadana, i els altres 5.000 € a transparència pública i accés a la informació pública.

  Enguany, com a novetat molt gratificant per a l'equip impulsor del projecte Massamagrell Obert, cal destacar que el projecte de participació ciutadana presentat per l'Ajuntament de Massamagrell ha sigut el millor valorat de els presentats pels ajuntaments i entitats públiques de tota la Comunitat Valenciana. A més el projecte de transparència presentat pel consistori és el cinquè millor valorat de tot el territori autonòmic.

  El finançament obtingut s'utilitzarà, en el cas de la modalitat de participació ciutadana, per al disseny i l'execució d'un procés participatiu per a definir i dissenyar la "Marca Ciutat" del nostre municipi. D'altra banda, la quantia que es destina per a la modalitat de transparència serà assignada a mantindre actualitzat el Portal de Transparència de l'ajuntament i a la formació del funcionariat en matèria de contractació pública, transparència i procediment administratiu comú.

  Amb aquesta resolució de la GVA es legitima, un any més, per un ens supramunicipal el gran projecte que l'Ajuntament de Massamagrell porta treballant des de fa 2 anys en pro de la participació ciutadana, la rendició de comptes i la transparència pública.

  "Estem molt agraïts a la Generalitat per valorar el nostre treball quant a la participació ciutadana com el millor de la Comunitat Valenciana. És un orgull haver obtingut la puntuació més alta en Participació Ciutadana i els cinquens en la subvenció de Transparència. Això ens anima a continuar esforçant-nos durant els pròxims mesos per a dur a terme els projectes tant de participació ciutadana com de transparència de la forma més professional possible i així oferir-li als veïns i veïnes de Massamagrell un Govern Obert", explica la regidora de Participació Ciutadana, Raquel Gómez.

  "Cada any tractem d'animar a la ciutadania perquè prenga partit en tantes decisions com siga possible, i aquest reconeixement per part de la GVA ens anima a continuar treballant per aquest camí. Emprarem les subvencions per a continuar amb el nostre projecte de construir un ajuntament de cristall", afig l'alcalde, Pep Galarza.

   

  Pujar