Castellano

María Villamayor participa en una de les tertúlies literàries que organitza la Biblioteca Pública

María Villamayor participa en una de les tertúlies literàries que organitza la Biblioteca Pública
  MÉS FOTOS
  María Villamayor participa en una de les tertúlies literàries que organitza la Biblioteca Pública - (foto 2)

  La Biblioteca Pública de Massamagrell organitza unes tertúlies literàries una vegada al mes.

  La sessió del mes de febrer va tenir una assistència molt nombrosa.

  Es va parlar del llibre “Las doce llaves”, de María Villamayor. La tertúlia va comptar amb la presència de l'autora i es va tractar el tema de la valencianitat de l'escenari de la novel·la i de la construcció de diversos personatges. A més es va crear un interessant diàleg sobre els diferents aspectes de la trama.

  L'autora va explicar el procés de creació de la història i va comentar el seu punt de vista sobre els temes que anaven sorgint a mesura que avançava la reunió.

  En aquestes tertúlia, el personal de la biblioteca estableix quins llibres es lligen cada mes i modera lleugerament les intervencions. Encara que són els membres de la tertúlia els que participen en el desenvolupament de la sessió. També recomanen lectures per a futures tertúlies.

  Damián Crespo, regidor de Bilbioteca de Massamagrell, que va assistir a la cita ha comentat “Les tertúlies literàries són un punt de trobada cultural del que estem molt orgullosos pel seu acolliment i el seu èxit. Esperem que seguisca sent així perquè ens semblen molt importants aquestes activitats on la ciutadania pot participar en activitats didàctiques”

  Pujar