Castellano

L'OMIC de l'Ajuntament de Massamagrell amplia el seu servei de 7 a 11 hores

L'OMIC de l'Ajuntament de Massamagrell amplia el seu servei de 7 a 11 hores

  L'OMIC de l'Ajuntament de Massamagrell va tramitar 543 reclamacions durant l'exercici de 2017. Quasi el 80% de les sol·licituds tramitades corresponen a temes bancaris i financers. Altres de les queixes més comunes estan relacionades amb el sector telefònic i elèctric. 

  A més, la ciutadania de Massamagrell també es beneficiarà, a partir de l'1 de març, d'una ampliació de 4 hores en l'horari d'aquest servei, que passarà de 7 a 11 hores per a poder fer front a la demanda real existent i poder reduir el període de les llistes d'espera. 

  “Aquest servei oferit per la Mancomunitat de l'Horta Nord en els diferents municipis, ha permès recuperar quasi mig milió d'euros relacionats amb la problemàtica de les clàusules sòl. Una altra de les novetats que ha incorporat l'OMIC és la supressió de la taxa que es pagava anteriorment per expedició de documents.” ha indicat Paco Gómez, responsable de la Mancomunitat. 

  “Des de la seua posada en marxa, l'OMIC s'ha convertit en una prestació necessària en el nostre municipi. Per això, des del consistori seguirem apostant per oferir aquest servei a la nostra ciutadania” ha comentat la regidora de Serveis Socials, Nina Sepúlveda. 

  “Des del Consistori ens preocupem per solucionar els problemes que afecten a la nostra població i per això, considerem que és un servei totalment necessari” ha explicat l'alcalde de Massamagrell, Pep Galarza.

  Pujar