31 de març de 2020 31/3/20

L'equip masculí Avant Moncada i el femení CEA Bétera guanyen en el III Duatló per Equips de Massamagrell

L'equip masculí Avant Moncada i el femení CEA Bétera guanyen en el III Duatló per Equips de Massamagrell - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'equip masculí Avant Moncada i el femení CEA Bétera guanyen en el III Duatló per Equips de Massamagrell - (foto 2)

  Un total de 716 duatletes de 130 equips van participar del III Duatló per Equips de Massaamagrell que es va celebrar diumenge passat, 11 de febrer, pels carrers del municipi. Aquest duatló forma part de la Lliga de Clubs Caixa Popular que consta de cinc proves (tres triatlons i dos duatlons) per tota la Comunitat Valenciana. 

  L'equip CDM – ECL Avant Moncada (Emilio Aguayo Muñoz, Joan Colino Calomarde, Alberto Romero Esteve i Diego Robles del Moral) es va convertir en el primer classificat de la categoria masculina amb un temps de 54:18 minuts. En la categoria femenina va ser el CEA Bétera (Claudia Montagut Sanz, Sandra Piera Fortuna, Noelia Juan Pastor, Diana Pérez Abad i Rafelix Naomi Martínez Sánchez) el que va aconseguir alçar-se amb el primer lloc en 1:04:19 hores. El CEC Antella (55:04) i el Tricanet de Berenguer (55:08) van ser el segon i el tercer classificat entre els equips masculins. El Club Triatló Sueca (1:08:42) i el CDM - ECL Avant Moncada (1:10:05) van ser els altres dos equips femenins que van pujar al podi d'aquest tercer duatlón celebrat a Massamagrell. 

  Els dos primers equips de les categories B i C masculins van ser el CEC Antella i el CT Huracan Cultbikes, respectivament. En el que als femenins es refereix, van anar el CEA Bétera en la categoria B i el CDM - ECL Avant Moncada en la categoria C. L'equip local i organitzador de la prova, el club Tridimonis, va aconseguir el lloc 12 en la categoria femenina i el 27 en la categoria masculina. 

  “S'ha seguit apostant per tercer any consecutiu per la celebració d'aquesta prova esportiva. S'ha gaudit d'una jornada sense incidents que ha sigut tot un èxit. A més, enguany el nivell era espectacular i hem pogut gaudir pels carrers del nostre poble de grans esportistes d'elit” ha assegurat el regidor d'Esports, Paco Gómez.

  “Esperem que aquesta prova esportiva se seguisca celebrant durant els pròxims anys i que es convertisca en un referent del món de l'esport en la nostra comunitat. Des de l'Ajuntament de Massamagrell donem les gràcies a totes les persones i entitats que han col·laborat en l'organització perquè tot isquera a la perfecció”, ha comentat l'alcalde en funcions Pablo Bellver.

   

   

   

  Pujar