Castellano

L'Ajuntament realitza tallers sobre apoderament ciutadà, eines participatives, bon govern i ètica pública

L'Ajuntament realitza tallers sobre apoderament ciutadà, eines participatives, bon govern i ètica pública

    "Emmarcat en l'estratègia de Govern Obert Massamagrell Obert, des de la Regidoria de Participació Ciutadana s'han organitzat una sèrie de tallers amb la finalitat de continuar avançant cap a una cultura municipal cada vegada més participativa", exposa la regidora de Participació Ciutadana, Raquel Gómez.

    "D'esta manera, el dia 19 d'octubre a les 19h, tindrà lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament, el taller Empoderament Ciutadà i Eines Participatives, adreçat a tota la ciutadania, al qual s'explicaran les eines i canals existents al municipi en matèria de participació. També el dia 24 d'octubre a les 19h al Saló de Plens de l'Ajuntament, es realitzarà el taller Bon Govern i Ètica Pública per a associacions, que redundarà en un millor coneixement del que suposa el bon govern de les associacions i en una millor canalització i comunicació amb el consistori del municipi", explica la regidora.

    "Animem a totes les veïnes i veïns a participar en aquestos tallers, seran d'una hora de duració cadascun, i tindran la finalitat de millorar la generació de vincles de col·laboració i confiança entre les institucions públiques i la ciutadania", comenta l'alcalde en funcions, Paco Gómez.

     

    Pujar