Castellano

L'Ajuntament de Massamagrell lliura els Premis a l'Excel·lència Acadèmica

L'Ajuntament de Massamagrell lliura els Premis a l'Excel·lència Acadèmica

  Dijous passat 8 de febrer en el Centre Cultural de Massamagrell va tenir lloc el lliurament dels Premis a l'Excel·lència Acadèmica en un acte al qual van acudir els alumnes premiats amb els seus familiars i que va estar presidit per l'alcalde, Pep Galarza, acompanyat del regidor d'Educació, Pablo Bellver, que va ser el responsable de conduir l'acte i dels membres de la Comissió Avaluadora: el director de l'IES Massamagrell, Paco Caballero, i la directora de Sagrada Família, Josefina Grau.

  Els Premis a l'Excel·lència Acadèmica han sigut creats per l'Ajuntament dins del paquet de mesures d'ajudes a la família i a l'educació, amb la finalitat de recompensar als alumnes de l'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius dels centres de Massamagrell amb millors rendiments acadèmics.

  L'alcalde i el regidor d'Educació, van ser els encarregats de lliurar els diplomes acreditatius, que es tradueixen en 10 beques per als millors expedients acadèmics de l'ESO i 7 beques per als millors expedients acadèmics de Batxillerat i Cicles Formatius, cadascuna d'elles amb una dotació econòmica de 300 euros.

  "És necessari que la societat premie i destaque a aquells que es distingeixen per tindre un expedient brillant. Des de l'experiència sé que haurà sigut un llarg camí, que moltes vegades ho hauran recorregut sols i deixant passar altres moments de festa i diversió, però al final, tot l'esforç, el sacrifici, les ganes d'aprendre i la predisposició a avançar es veuen recompensats" ha manifestat el regidor d'Educació, Pablo Bellver.

  "És el quart any que l'Ajuntament de Massamagrell lliura aquestes premis amb la intenció de sufragar part de les despeses educatives  d'aquest alumnat. Els joves sou el futur i sou el motor de canvi, vos desitge molta sort i que gaudiu del camí triat. Per altra banda, vuic reconèixer i agrair al professorat la tasca d'il·lusionar, motivar i encuriosir l'alumnat dels centres per a continuar aprenent. I dir-los als pares i mares que continueu recolzant a les vostres filles i fills i poseu tota la vostra confiança en el professorat perquè treballant tots junts, segur que ens espera un futur millor", va expressar l'alcalde, Pep Galarza.

   

  Pujar