29 de setembre de 2020 29/9/20

L'Ajuntament de Massamagrell forma al seu personal en transparència i publicitat activa

L'Ajuntament de Massamagrell forma al seu personal en transparència i publicitat activa - (foto 1)
  • El curs s'emmarca dins de l'Estratègia de Transparència i Accés a la Informació Pública "Massamagrell Obert"

El divendres 3 de novembre l'Ajuntament de Massamagrell va realitzar un curs en matèria de transparència i publicitat activa dirigit al cos funcionarial del consistori. Aquesta formació, que va tenir lloc de 9h a 14h del matí en el Saló de Plens de l'Ajuntament, va ser impartida pel reconegut catedràtic de dret constitucional de la Universitat de València, Lorenzo Cotino, i expert en transparència.

"El curs va servir per a aprofundir els coneixements del funcionariat sobre transparència pública i publicitat activa, especialment pel que fa a les obligacions de les entitats locals en aquestes matèries, i sobre el tipus d'informació que l'Ajuntament ha de publicar en el seu Portal de Transparència", comenta el regidor de Personal, Damián Crespo.

"Aquesta formació s'emmarca en l'Estratègia de Tranparència i Accés a la Informació Pública "Massamagrell Obert", subvencionada per la Conselleria de Tranparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, mitjançant la qual el consistori pretén fer efectiu el dret d'accés a la informació pública de la ciutadania", explica la regidora de Participació Ciutadana, Raquel Gómez.

"És important mantenir al personal del consistori ben format i al dia de totes les novetats existents en el seu entorn laboral, per açò donem les gràcies a aquesta subvenció que ens ha donat l'oportunitat d'oferir aquesta formació extra als nostres funcionaris", exposa l'alcalde, Pep Galarza.

Pujar