28 de febrer de 2020 28/2/20

Jorge Peris i Andrea Ruiz guanyadors de la 10K de Massamagrell

Jorge Peris i Andrea Ruiz guanyadors de la 10K de Massamagrell - (foto 1)
  • Antonio Torralbo i Puri Ferreros es proclamen els guanyadors locals d'aquesta edició

MÉS FOTOS
Jorge Peris i Andrea Ruiz guanyadors de la 10K de Massamagrell - (foto 2)

Diumenge passat 1 de juliol Massamagrell va celebrar la primera edició de la 10K organitzada pel Club d'Atletisme Residència Cantallops amb la col·laboració de l'Ajuntament de Massamagrell.

La prova, inclosa en el Circuit de l'Horta Nord, donava inici a les 9 del matí des de la plaça de la Constitució i per davant tenia un recorregut de 10 quilòmetres completant una volta única a un circuit urbà i per l'horta amb un traçat que travessava tant carrers com camps de Massamagrell.

Mitja hora després del tret d'eixida, Jorge Peris es proclamava vencedor de la carrera amb una marca de 34 minuts i 39 segons. El segon atleta a travessar la meta va ser Marcos Lerma als 35 minuts i 29 segons, i per darrere d'ell Fulgencio Sánchez ocupava el tercer lloc als 36 minuts i 03 segons.

En la categoria femenina, Andrea Ruiz s'alçava amb la victòria amb una marca de 42 minuts 06 segons. Verónica Forner quedava com a segona classificada amb un temps de 42 minuts i 07 segons, i el tercer lloc era para Silvia Sarrión, aconseguint creuar la meta als 42 minuts i 54 segons.

Els guanyadors locals Antonio Torralbo i Puri Ferreros van passaren la meta amb un temps de 36:38 i 46:54 respectivament. En la categoria masculina local, Paco Monzó quedava en segon lloc amb una marca de 38:07 i Carlos Soler aconseguia el tercer lloc als 39:35. Mentre que en la classificació femenina local, Amparo Silvestre quedava subcampiona amb un temps de 47:26 i Aurora Rajadell en tercera posició amb una marca de 51:56.

"Per a ser la primera vegada que es realitza aquesta prova estem molt contents amb el resultat. Ha sigut un tipus de recorregut diferent que ha agradat molt als atletes i per açò intentarem que es repetisca el pròxim any. L'únic canvi que considerem a priori és l'hora d'inici, encara que aquesta vegada s'haja iniciat a les 9 del matí i no haja sigut una carrera de llarga durada els atletes han passat calor, així que l'any que ve considerarem la possibilitat de realitzar la prova a la vesprada" explicava el regidor d'Esports, Paco Gómez.

"En primer lloc vull donar l'enhorabona als guanyadors i a tots els participants, així com als organitzadors de la prova pel treball que han realitzat aquests mesos previs. Massamagrell és un poble que aposta per seguir realitzant carreres a causa del gran nombre d'atletes que s'interessen a participar. Aquesta carrera ha sigut una novetat d'enguany i veient el resultat i l'acceptació apostarem per seguir realitzant-la els anys vinents" comentava l'alcalde Pep Galarza.

Pujar