Castellano

Un grup d'estudiants franceses visiten l'Ajuntament de Massamagrell

Un grup d'estudiants franceses visiten l'Ajuntament de Massamagrell
  MÉS FOTOS
  Un grup d'estudiants franceses visiten l'Ajuntament de Massamagrell - (foto 2)

  Alumnes franceses d'intercanvi en l'IES Massamagrell han visitat l'ajuntament. Anteriorment alumnat de Massamagrell pertanyent a aquest institut ja va realitzar la seua estada a França.

  L'Alcalde, Paco Gómez i el regidor d'educació Pablo Bellver van voler mostrar-los com és el consistori i les labors que es duen a terme en ell. En el recorregut pels diferents departaments els van convidar a entrar al despatx de l'alcalde. Les alumnes es van mostrar sorpreses perquè era la primera vegada que assistien a una activitat d'aquest tipus i van sentir la proximitat de l'administració pública ja que en el seu lloc d'origen no tenen aquest tracte tan proper.

  La visita va acabar en el Saló de Plens on les alumnes juntament amb el professorat de l'escola d'origen i el de l'institut del municipi van escoltar com funciona l'administració pública local, els diferents departaments de la casa consistorial, així com què es decideix o per a què serveix un Ple. En acabar la visita se'ls va fer el lliurament d'un xicotet obsequi.

  Pujar