Castellano

Es gradua la promoció 2015-2018 de UNISOCIETAT de Massamagrell

Es gradua la promoció 2015-2018 de UNISOCIETAT de Massamagrell
  MÉS FOTOS
  Es gradua la promoció 2015-2018 de UNISOCIETAT de Massamagrell - (foto 2)

  Ahir, dimarts 12 de juny, es va celebrar l'acte de graduació de la promoció 2015-2018 de UNISOCIETAT de Massamagrell, un programa fruit de la col·laboració entre la Universitat de València i l'Ajuntament de Massamagrell.

  Les 19 persones graduades van rebre el seu diploma i la seua beca per part del vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, que va recalcar la importància d'aquest tipus de programes, i l'alcalde de Massamagrell, Pep Galarza, que fou l'encarregat de tancar l'acte donant l'enhorabona als graduats i assenyalant que l'Ajuntament sempre ha recolzat i continuarà recolzant els programes d'UNISOCIETAT.

  La promoció graduada ha format part del programa UNISOCIETAT que constava de tres cursos. En l'actualitat es desenvolupa el programa UNISOCIETAT PLUS amb la durada d'únicament un curs acadèmic de 120 hores. Les inscripcions per al nou curs de UNISOCIETAT PLUS 2018-2019 ja romanen obertes fins al 20 de juliol en l'àrea de cultura situada en el Centre Cultural de Massamagrell.

  UNISOCIETAT PLUS està dirigit a persones de 30 anys o més i l'únic requisit per a ser alumne és tindre motivació per seguir formant-se al llarg de la vida,
  no és necessari tindre estudis previs. Aquest programa ofereix un itinerari amb quatre assignatures que es donen al llarg del curs, a més de conferències mensuals, excursions i altres activitats.

  Pujar