Castellano

La Generalitat reconeix positivament el projecte “Massamagrell Obert”

La Generalitat reconeix positivament el projecte “Massamagrell Obert”

    L'Ajuntament de Massamagrell està implementant una estratègia de Govern Obert per al municipi, i per això, va presentar el projecte "Massamagrell Obert" a les convocatòries de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, per mitjà de la qual es convoquen subvencions destinades al foment de la participació ciutadana, la transparència i l'accés a la informació pública.

    "Després de presentar-se a la dita convocatòria 244 sol·licituds de subvenció, 143 sol·licituds corresponents a la modalitat 1, i 140 sol·licituds a la modalitat 2, hem sigut un dels set ajuntaments de la Comunitat Valenciana en aconseguir la doble subvenció en participació ciutadana i transparència. Es van a rebre un total de 10.000 euros, 5.000 de cada modalitat, per a continuar desenrotllant els nostres projectes. Estem molt contents perquè la Generalitat premia d'esta manera el treball i l'esforç que estem realitzant en aquest Ajuntament en matèria de participació ciutadana i de transparència des de l'inici d'esta nova legislatura", comenta la regidora de Participació Ciutadana, Raquel Gómez.

    "Durant els pròxims mesos posarem en marxa noves iniciatives en l'Ajuntament relacionades amb la participació ciutadana i la transparència. Des d'ací agraïm el treball a Equàlitat, que ha treballat amb nosaltres desenrotllant estos projectes com a consultora externa", exposa la regidora.

    "Amb aquest projecte la Conselleria de Transparència de la Generalitat Valenciana reconeix el treball que estem fent. Estes subvencions ens serviran per a continuar construint un verdader ajuntament de vidre i per a continuar fent participe a la ciutadania de Massamagrell en la presa de les decisions del seu ajuntament", afirma l'alcalde Pep Galarza.

    Pujar