Castellano

Fani Grande triomfa a Massamagrell en l’estrena del seu nou llibre

Fani Grande triomfa a Massamagrell en l’estrena del seu nou llibre

  Amb la sala de conferències del Centre Cultural plena i els sentiments a flor de pell, Fani Grande va triomfar en l'estrena del seu nou llibre, "Empar i Jaume el Primet", a Massamagrell.
  La presentació, que va tindre lloc el divendres 2 de març, va començar amb la intervenció del regidor de Biblioteca, Damián Crespo, que va actuar com a mestre de cerimònies d'un acte que va crear una gran expectació entre els assistents que no es van voler perdre l'estrena de l'autora local.

  La periodista Reis Juan també va acompanyar l'autora en aquesta presentació. Durant la seua intervenció, la periodista i amiga de Fani Grande, va parlar dels entranyables personatges del llibre, de les tradicions, la vida a l'Horta Nord, però sobretot, va parlar de la necessitat de combatre l'assetjament escolar, un dels principals fils argumentals de l'obra teatral. "Un xiquet que amb cinc o sis anys intenta fer mal a la resta, també és una víctima" va assegurar Reis Juan.

  L'esperada intervenció de Fani Grande va tindre una gran càrrega emocional en presentar la identitat d'alguns dels personatges del llibre ja que molts d'ells estaven basats en persones reals que havien format part de la seua infantesa. L'autora de Massamagrell mai s'ha desvinculat del seu poble i així ho mostra en "Empar i Jaume el Primet", on tenen cabuda personatges i llocs de la localitat que són perfectament recognoscibles. A més, Fani Grande també va apel·lar a la necessitat de lluitar per complir els somnis.

  En finalitzar les intervencions, l'autora va signar el llibre d'una llarga filera de gent que es va arrimar fins el Centre Cultural.

  Pujar