11 de juliol de 2020 11/7/20

Empoderem se suma a l'Equip de Govern Municipal de Massamagrell

    Des del dimarts 16 de maig, Empoderem Massamagrell ha passat a formar part de l'Equip de Govern de Massamagrell que fins ara formaven PSOE i Compromís. La Regidora i portaveu de Empoderem, Carmen Gurillo es va a encarregar de les Regidories d'Innovació i Noves Tecnologies i de la nova regidoria de Memòria Històrica, mentre que el seu company, Enrique Canós, s'ocuparà de les Regidories d'Agricultura i Medi ambient.

    "Des de Empoderem hem trigat dos anys a sumar-nos a l'equip de govern de l'Ajuntament de Massamagrell però a força de negociar i parlar amb PSOE i Compromís tenim ara l'oportunitat d'ocupar-nos a aconseguir el canvi que volem i que pensem necessita el municipi", comenta Gurillo.

    "Tenim clar que volem treballar col·lectivament pel benestar del poble, i que només ho podem aconseguir amb una unió d'esquerres, treballant amb i pel poble de Massamagrell. Des de Empoderem, "Podem", i ací estem per fer i canviar les coses", finalitza la regidora.

    Per la seva banda, l'Equip de Govern ha mostrat la seva satisfacció amb els nous components de l'Equip de Govern. "Ens alegrem de seguir sumant gent al projecte conjunt que vam iniciar al començament de la legislatura amb la unió de PSOE i Compromís. Això ens proporciona una estabilitat i tranquil·litat a l'hora de traure endavant diferents iniciatives que ens permeten créixer com a municipi. Reivindiquem un govern d'esquerres per reforçar les nostres polítiques, amb el qual seguim construint un projecte de futur en el que treballem dia a dia i la solidesa que dóna treballar a tots en una mateixa adreça, fins al moment tal com ho havíem fet Compromís-PSOE i ara al costat de Empoderem", com afirmat l'alcalde Paco Gómez.

    Pujar