Castellano

La Diputació i Sanitat ajuden a millorar el Centre de Salut

La Diputació i Sanitat ajuden a millorar el Centre de Salut
  MÉS FOTOS
  La Diputació i Sanitat ajuden a millorar el Centre de Salut - (foto 2)

  La Diputació de València i la Conselleria de Salut Pública van presentar a finals de 2017 el pla de millora dels centres de salut, que amb una inversió conjunta de 4,7 milions d'euros pretén que els Centres d'Atenció Primària de la província de València milloren les seues instal·lacions, adeqüen les seues consultes i es doten d'equipaments sanitaris d'última generació.

  "Del total d'aquesta inversió, 39.352 euros han sigut destinats al Centre de Salut de Massamagrell. Les actuacions de millora s'estan realitzant durant aquestos dies i gràcies a aquest pla s'ha pogut renovar els equips de climatització de l'edifici", explica la regidora de Sanitat, Nina Sepúlveda.

  "Donem les gràcies tant a la Diputació de València com a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que han tingut en compte el nostre Centre de Salut i ens han permès millorar-ho perquè oferim a la ciutadania les instal·lacions de qualitat que es mereix. Per a millorar l'atenció sanitària és imprescindible millorar l'habitabilitat del Centre de Salut", comenta l'alcalde, Pep Galarza.

  Pujar