Castellano

Més destaca la tasca i la representació valencianista de Fran Ferri al capdavant del Consell

Més destaca la tasca i la representació valencianista de Fran Ferri al capdavant del Consell
  • Àgueda Micó: "Fran torna a ser un referent per a totes perquè demostra que la política és un instrument de transformació social i no un espai laboral indefinit"

  • Fran Ferri: "Deixe la primera línia institucional però continuaré implicat en el projecte de Més-Compromís com a membre de l'executiva per a seguir defensant els drets dels valencians i valencianes"

  • Les conselleres i consellers nacionals de Més donen el vistiplau al pressupost de 2022 i la incorporació de Nico Calabuig a l’Executiva Nacional

MÉS FOTOS
Més destaca la tasca i la representació valencianista de Fran Ferri al capdavant del Consell - (foto 2)

Més-Compromís ha convocat hui les seues conselleres i consellers nacionals a Massamagrell (Horta Nord). En aquest darrer Consell de l’any 2021, la secretària general de la formació valencianista, Àgueda Micó, ha valorat positivament "l’actitud proactiva" de la militància, "qui s’ha implicat en cada acció de carrer que hem emprés en els darrers mesos", com n’és el cas de l’organització de la campanya de recollida de signatures i la participació en les manifestacions per un finançament just arreu del País Valencià del 20 de novembre o les convencions del Més dedicades a la Transició Energètica.

Micó ha animat a no defallir en aquesta tasca perquè "som un mirall per a la resta de partits sobiranistes de l’Estat, ara que arriba un moment clau: la recta final per a encarar el procés electoral del 2023 amb eleccions nacionals, locals i generals. Malgrat la covid, malgrat el cansament i malgrat les dificultats del moment, estarem a l’altura", ha conclós.

La secretària general de Més ha aprofitat la seua intervenció per posar en valor el treball del fins ara Síndic parlamentari Fran Ferri, qui ahir va anunciar que deixa el seu càrrec en la política institucional per reprendre la seua carrera professional després d’onze anys d’exercici a les Corts Valencianes, encara que manté el seu paper a l’executiva del partit sobiranista. "Fran ha sigut i serà un referent per a totes nosaltres i una vegada més ens demostra que les coses es poden fer d’una altra manera i que la política és, i ha de ser, un lloc de pas, un instrument de transformació i no un espai laboral indefinit", ha destacat Micó.

Per la seua banda, Ferri ha volgut agrair també a tota la militància de Més i de Compromís "tot el suport rebut durant aquests anys". "Sense ells i el seu treball incansable, la meua tasca no hauria sigut possible", ha assenyalat, i ha insistit en la idea que "deixe la primera línia institucional però continuaré implicat en el projecte de Més-Compromís com a membre de l'executiva. Un projecte que crec que és més necessari que mai si volem seguir defensant els drets dels valencians i valencianes".

El Consell Nacional del Més ha donat també, en aquesta sessió, el vistiplau al pressupost per al 2022, el qual per primera vegada destina una línia fixa a Joves PV, i ha aprovat la incorporació de Nico Calabuig a l’àrea de Municipalisme de l’Executiva Nacional, en substitució de Josep Moret.

Pujar