Castellano

El comerç de Massamagrell publicita les rebaixes en valencià

El comerç de Massamagrell publicita les rebaixes en valencià
  • Aviva Massamagrell promociona l'ús del valencià en els comerços a través d'aquesta campanya

El Gabinet de Normalització Lingüística- Aviva de l'Ajuntament de Massamagrell porta des de l'any 2002 participant, de manera ininterrompuda, en la campanya intermunicipal “Rebaixes i descomptes” que serveix per a promocionar l'ús social del valencià en els comerços.

La campanya consisteix en oferir cartells de rebaixes i descomptes totalment gratuïts a tots els establiments de Massamagrell que promoguen rebaixes i descomptes a la ciutadania.

Els cartells, pensats per a ser pegats en els aparadors de les botigues, estan disponibles en format vertical i horitzontal per a facilitar als comerços col·locar-los segons l'espai del qual disposen o al seu gust, i van acompanyats de les etiquetes indicadores del preu ‘abans’ i ‘ara’, perquè puguen posar-les en peces de roba o productes.

L'alcalde de Massamagrell i regidor de Comerç, Paco Gómez, explica: “ens han arribat 300 cartells i 6.000 etiquetes, i part d'ells ja han sigut repartits en un total de 34 comerços. Els veïns i veïnes que hagen comprat recentment en aquests establiments ja hauran pogut observar aquesta nova cartelleria en valencià”.

“Repartirem tot aquest material en dos tandes, la primera d'elles ara, de cara a les promocions de juliol, i la segona serà al desembre, per a les rebaixes de gener”, ha aclarit la regidora de Normalització Lingüística, Araceli Munera.

La campanya, que és compartida amb molts altres municipis valencians de la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians, compta amb el finançament de la Diputació de València.

Pujar