Castellano

Comencen les Festes Fundacionals de Massamagrell

Comencen les Festes Fundacionals de Massamagrell
  MÉS FOTOS
  Comencen les Festes Fundacionals de Massamagrell - (foto 2)

  Hui comencen les Festes Fundacionals de Massamagrell, que tindran lloc del 6 al 17 de juliol. Aquesta nova edició compta amb diverses activitats característiques de les festes com el sopar al carrer, la ruta de la tapa i el cinema a la fresca, però també destaquen novetats com el campionat de Truc, el concurs Invictus o la zona de videojocs.

  El campionat de Truc, que es celebrarà de dilluns a dimecres de 19:00 a 21:00h a partir del 9 de juliol, brindarà un premi de 200€ a la parella guanyadora, i de 100€ a la parella que quede en segon lloc.

  El divendres 13 a les 19:00h tindrà lloc l’exhibició de zumba en el Passeig Joan Celda. La nova edició dels Premis Vila de Massamagrell, serà a les 20:00h en el Centre Cultural. Aquest any els guanyadors són el futbolista Manuel Bleda, les agrupacions scout Sant Joan i Alezeya, l’agència Valenciana de Turisme i el mitjà de comunicació Nou Horta Nord. A les 22:30h de la nit es podrà gaudir del concert “Pasdobles Taurins” de la Unió Musical de Massamagrell en el Passeig Joan Celda i per finalitzar el dia se celebrarà el concurs musical de talents “Invictus”.

  El dissabte 14 tindrà lloc una de les novetats: la zona gaming i videojocs. De les 10h a les 14h i de les 16h a els 20h els xiquets podran gaudir gratuïtament d’activitats com la realitat virtual, la Nintendo Switch, la Xbox One i molt més. El mateix dissabte se celebra el tradicional “Sopar de carrer” a les 21:30h a les rodalies del Passeig Joan Celda organitzat per les Filles de Maria 2018, seguit del concert de l’orquestra “Empopados”, a les 00:00h.

  També ocuparà el Passeig Joan Celda la Fira d’atraccions, que s’inicia l’11 de juliol, amb un preu especial d’inauguració d’1’5€, i finalitzarà el 16 de juliol.

  El cinema a la fresca torna amb pel·lícules per a tots els públics, del dilluns 9 al dijous 12 n’hi haurà passes a les 22:00h en diversos llocs del poble.

  Dos dels esdeveniments ja clàssics de les Festes Fundacionals són “Tasta’m”, la ruta de la tapa que se celebrarà del 6 al 15 de juliol, i el Trofeu Tio Pena, un dels trofeus més importants de pilota que compta ja amb la XXIX edició. El dia 17 de juliol es jugarà la semifinal i el dimarts 24 de juliol la final, a les 18:30h en el trinquet Tio Pena.

  “Aquest any s’han programat diverses novetats pensant en arribar a més veïnat. Espere que la gent isca al carrer i gaudisca ja que són dies d’estar en la família i en els amics”, comenta el regidor de Festes, Paco Gómez.

  “Amb l’arribada de les Festes Fundacionals ja podem dir que estem de ple en l’estiu, en Massamagrell celebrarem aquest esdeveniment que hem preparat amb molta il·lusió i convidem a tota la ciutadania a participar i gaudir de la nostra festa”, exposa l’alcalde, Pep Galarza.

   

   

   

  Pujar