10 d’abril de 2020 10/4/20

El colom “H4” d'Ángel Calero guanya el XXV Trofeu de Colombicultura de la Mancomunitat de l'Horta Nord

El colom “H4” d'Ángel Calero guanya el XXV Trofeu de Colombicultura de la Mancomunitat de l'Horta Nord - (foto 1)

  Massamagrell ha sigut enguany el municipi de la comarca de l'Horta Nord triat per a la celebració de la 25 edició del Trofeu de Colombicultura de la Mancomunitat de l'Horta Nord.

  Este ha sigut un campionat organitzat pel Club de Colombicultura Horta Nord amb la col·laboració de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Massamagrell i el Club de Colombicultura Massamagrell-Bº Magdalena, en el qual han participat un centenar de coloms provinents de diferents clubs de la comarca de l'Horta Nord.

  La competició, que ha comptat amb 7 soltes (1 d'acoble i 6 puntuables), va començar a principis del mes d'abril i va concloure ahir, 6 de maig, a les 10 de la nit amb el lliurament de premis després de realitzar-se l'última prova. 

  Pep Galarza, alcalde de Massamagrell, i Paco Gómez, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Massamagrell i també vocal delegat d'Esports de la Mancomunitat de l'Horta Nord, van entregar els trofeus i butlletins classificatoris en el camp de futbol municipal als millors coloms de la competició.

  El colom “H4” d'Ángel Calero va aconseguir el primer premi amb un total de 1024 punts, en segon lloc va quedar el colom “Drácula” de Cristóbal Aliquies amb un total de 1012 punts, i la tercera posició va ser per al colom “Bolero de Rabel” de José Antonio Almenar amb un total de 998 punts. 

  El resultat d'aquest podi demostra els bons colombaires que hi ha en el nostre municipi, ja que els tres guanyadors pertanyen al Club Massamagrell-Bº Magdalena.

  Pujar