Castellano

Ciutadans Massamagrell se suma a la reprovació de l'alcalde

Ciutadans Massamagrell se suma a la reprovació de l'alcalde
  • Carreño: “L'oposició li ha dit a Gómez que no pot actuar en solitari, sense transparència i amb sectarisme, en aquesta crisi sanitària i econòmica”

Ciutadans (Cs) Massamagrell s'ha sumat a la reprovació de l'alcalde socialista, Paco Gómez, que es va aprovar ahir en ple. Així ho ha destacat el portaveu de la formació taronja, José Carreño, qui ha argumentat que “l'alcalde, que governa en minoria, no ha comptat amb l'oposició en la gestió de la crisi provocada per la COVID-19”.

En aquest sentit, Carreño ha denunciat que “l'alcalde ha actuat unilateralment, sense transparència i amb sectarisme”. “Fins i tot ha arribat a mentir en el grup de Whatsapp dels portaveus en dir que no sabia res de la compra de màscares i després reconéixer que estava treballant en això”, ha indicat.

Per a Carreño, “no s'entén aquesta manera d'actuar, sobretot quan estem davant una crisi insòlita”. “Ara més que mai han de prevaldre la cooperació i la lleialtat”, ha explicat, al mateix temps que ha assegurat que “Cs es va posar a la disposició del govern des del minut zero, ens hem oferit no sols per a consensuar mesures sinó també per a repartir màscares o el que fera falta”.

Finalment, l'edil de la formació taronja ha explicat que “Cs espera que l'alcalde no es prenga a la lleugera aquesta reprovació, que rectifique i que a partir d'ara treballe amb l'oposició per a traure a Massamagrell de la crisi i que cap veí es quede arrere”.

Pujar