Castellano

La ciutadania de Massamagrell tria un camí a la platja ciclo-vianant de doble sentit

La ciutadania de Massamagrell tria un camí a la platja ciclo-vianant de doble sentit

    Després de 15 dies de votacions, les veïnes i els veïns de Massamagrell han decidit que el camí que connecte el nucli poble amb la platja siga un camí format per un carril bici i un carril per als vianants de doble sentit de circulació.

    Aquesta, l'opció número u, ha sigut amb 63 vots la proposta guanyadora entre les cinc possibles alternatives que presentava el projecte.

    "Des de 2016 la Diputació de València està realitzant el projecte "Camins a la Mar" amb l'objectiu de definir una xarxa d'itineraris interurbans que permeten la connexió cicle-per als vianants en els municipis de l'Horta Nord. En el cas de Massamagrell se'ns van presentar cinc possibles propostes i des de l'Ajuntament hem decidit que fora la ciutadania qui triara la proposta que s'acabarà realitzant", explica la regidora d'Urbanisme, Raquel Gómez.

    "Aquesta és una proposta de qualitat tant per a les bicicletes com per als vianants, a més és el disseny més segur per a tots, però això comporta la necessitat d'expropiar terreny als camps de l'horta, un alt cost de producció i un procés d'execució llarg", aclareix l'alcalde, Pep Galarza.

    Pujar