Castellano

El carnet de la Biblioteca de Massamagrell, ara disponible també en el mòbil

  La Biblioteca Pública Municipal de Massamagrell s'ha adherit al nou servei de la XLPV (Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana) que permet crear en el mòbil una còpia electrònica del carnet de la biblioteca. Aquesta novetat és vàlida en qualsevol biblioteca de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana que s’haja adherit a aquest servei.

  La sol·licitud del carnet del lector ha de fer-se, com sempre, presencialment en la biblioteca, emplenant un formulari i presentant una fotografia de mida de carnet. La novetat és que, una vegada s'ha obtingut aquest carnet, el sistema permet crear un duplicat en el mòbil per als casos esporàdics en els quals l'usuari no porte el carnet físic i necessite fer ús d'ell.

  “Des de la biblioteca, estem difonent aquest nou servei ja que ens sembla molt útil en permetre als usuaris que disposen d'una còpia en el seu mòbil i en cas d'oblit evitar que hagen de tornar un altre dia” explica el regidor de Biblioteca, Damián Crespo.

  “Amb aquest carnet, s'ofereixen majors facilitats en el préstec de llibres en la nostra biblioteca municipal i en la resta de biblioteques adherides a la xarxa, per la qual cosa es fomenten i s'afavoreixen els hàbits de lectura entre la ciutadania” ha comentat l'alcalde de Massamagrell, Pep Galarza.

   

   

  Pujar