Castellano

La Biblioteca dóna diversos llibres a Los Alcázares de Múrcia

    La Biblioteca Los Alcázares de Múrcia va perdre una bona part del seu fons bibliogràfic de 16.000 llibres a causa de les inundacions provocades durant el fort temporal de pluges de desembre de 2016.

    La Biblioteca de Massamagrell és una de les biblioteques públiques que els ha donat diversos llibres de diferents gèneres no catalogats o repetits i publicats després del 2000 amb tal de mostrar la seua solidaritat.

    40 biblioteques de la Comunitat han mostrat el seu interès fins a aquesta iniciativa. Així la de Massamagrell ha donat diferents llibres, un total de 29 dels quals 19 d'ells són d'adults i altres 10 d'infantil i juvenil. El mateix personal de l'Ajuntament ho van portar a Silla, municipi impulsor del projecte juntament amb l' Associació de Bibliotecaris Valencians, ABV, i la regidora de Cultura i Memòria Històrica de l'Ajuntament de Silla.

    Damián Crespo, Regidor de Biblioteques de Massamagrell ha assenyalat que no va tenir dubte a l'hora d'acceptar la proposta solidària: "Quan el tècnic de la biblioteca de Silla, Vicent Carbonell va contactar amb nosaltres demanant-nos un donatiu de 10-15 llibres, no dubtarem a sumar-nos a ella. Tal ha sigut el nostre compromís amb la iniciativa que hem volgut donar fins a 29 llibres perquè sabem la importància de les biblioteques municipals i la labor que duen a terme."

    Pujar