19 de setembre de 2020 19/9/20

Una massa d'aire fred polar entrarà en la Comunitat dijous que ve

Una massa d'aire fred polar entrarà en la Comunitat dijous que ve - (foto 1)

  La Comunitat Valenciana viurà en els pròxims dies una vaig desplomar dels termòmetres a causa de l'entrada d'una nova massa d'aire fred que afectarà a tot el país. Una onada de fred que provocarà que al llarg dels pròxims dies els termòmetres no arriben a superar els 0 graus en molts punts.

  Segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), la previsió és que a causa de “la combinació d'aire fred i vent en calma” les nits més fredes siguen les del divendres i dissabte, “amb gelades acostant-se al litoral”.

  Fins a l'arribada d'aquesta onada de fred per al dia de hui, s'esperen cels buidats, excepte en les primeres hores del dia on es podrien registrar algun plugim ocasional en el terç sud. A més, s'esperen gelades febles en punts de l'interior i forts vents a la província de Castelló .

  Respecte a les temperatures es mantindran sense canvis importants. Per províncies: a València 19 de màxima i -1 de mínima; a Castelló màximes de 15 i mínimes de -2 graus; i a Alacant 16 graus de màxima i 2 de mínima.

  Pujar