27 de setembre de 2020 27/9/20

Mari Carmen Sánchez: 'És una irresponsabilitat que Oltra ni tan sols contemple asseure's a negociar els pressupostos amb Cs'

Mari Carmen Sánchez: 'És una irresponsabilitat que Oltra ni tan sols contemple asseure's a negociar els pressupostos amb Cs' - (foto 1)

    "És una irresponsabilitat que la vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra, ni tan sols contemple asseure's a negociar els pressupostos amb Cs", ha declarat la síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts Valencianes, Mari Carmen Sánchez, després de conèixer les declaracions de Oltra sobre les negociacions als pressupostos de 2018.

    Sánchez ha exigit a Oltra "sensatesa" i que no s'enroque en el "no és no" i "menys davant una qüestió tan important com els pressupostos de la Comunitat".
    La sindica de Cs ha qualificat de "disbarat" que Mónica Oltra "cedisca al xantatge dels seus socis del Botànic en detriment dels valencians".

    Per a concloure, Mari Carmen Sánchez ha recordat que Cs "seguirà treballant pel benestar dels valencians i recolzant les propostes útils i coherents vengen d'on vengen".

    Pujar