elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Wifi gratuïta d’accés lliure en 53 punts de la ciutat de Manises

Wifi gratuïta d’accés lliure en 53 punts de la ciutat de Manises
  • La ciutadania podrà usar aquesta connexió amb els seus dispositius

MÉS FOTOS
Wifi gratuïta d’accés lliure en 53 punts de la ciutat de Manises - (foto 2)

Manises compta amb 53 punts de wifi gratuïta d’accés lliure on els veïns i veïnes podran connectar-se a internet amb els seus dispositius. La línia s’anomena WIFI4EU i s’ha instal·lat gràcies a una subvenció de la Unió Europea.

El regidor de Modernització de l’Ajuntament de Manises, Guillermo Martinez, ha destacat que “es posa a disposició de la ciutadania una xarxa de punts de connexió a internet wifi, gratuït i públic per, entre altres beneficis per a tot el veïnat, salvar la bretxa digital, i més endavant ampliar la connexió amb Europa”. “Aquest projecte ens ha permés estendre la xarxa de connexions municipal amb l’objectiu d’assolir el reptes de la transformació digital i les smart cities”, ha afegit el regidor.

En total s’han adjudicat 53 punts d’accés, 39 dins d’edificis i 14 a l’exterior, que s’han instal·lat prop d’edificis públics, com ara els mercats, l’Auditori Germanies, els pavellons esportius, els centres de majors, els parcs, el Museu i altres per tal de facilitar l’accés a internet.

Una vegada posats en marxa tots els punts wifi, s’han instal·lat senyals informatius per a identificar els llocs i més avant, en una segona fase, les persones que utilitzen aquesta línia es podran connectar des de qualsevol punt d’Europa.

Pujar