23 de febrer de 2020 23/2/20

Nombroses activitats a la Primavera Jove 2019

Nombroses activitats a la Primavera Jove 2019 - (foto 1)

  La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Manises ha programat diferents activitats destinades a joves d'edats compreses entre 12 i 17 anys fins al 5 de maig, emmarcada dins d’una nova edició de la Primavera Jove, a les quals les persones interessades hauran d’inscriure’s el més prompte possible a Manises Jove.

  El tret d’eixida d’aquestes jornades ha sigut la pintada d’un mural per part de l’alumnat de l’IES Ausiàs March en la paret externa de l’Escola Infantil la Tarara.

  Entre la gran quantitat d’activitats programades, destaca el taller de parkour de dos mesos de duració que ja s’ha iniciat i l’exitosa Carrera de Colors que se celebrarà el pròxim 13 d’abril a les 18 hores a la Ciutat de l’Oci i l’Esport i a la qual els joves poden inscriure’s  fins al 6 d’abril.

  Entre les iniciatives que es sumen al cartell aquest any, s’ha de destacar: un taller d’arqueologia, una trobada de skaters al skatepark de Manises situat a la Ciutat de l’Oci i l’esport, el diumenge 31 de març, un taller sobre sexualitat per adolescents entre 14 i 17 anys amb o sense diversitat funcionalel 13 d’abril a les 11 hores i un slam de poesia feminista. Com a cloenda, el cap de setmana del 4 i 5 de maig tindrà lloc el Manises Fast Film Festival, un nou festival cinematogràfic organtizat per Crea Manises.

  «Els adolescents de Manises han estat els encarregats de programar les seues pròpies activitats, ja que l'objectiu ha sigut donar-los la capacitat d'autogestió i autoorganització per impulsar la seua participació i implicació en la creació d'aquestes», ha explicat la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Manises, Altea Royo.

  La inscripció es realitzarà al Centre Manises Jove, situat al número 1 del carrer Francisco Valldecabres. Per a més informació està disponible el telèfon 96 152 52 65, el correu electrònic manisesjove@manises.es  o la web www.manises.es

  Pujar