elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Mercat Els Pins de Manises celebra el seu 50 aniversari

El Mercat Els Pins de Manises celebra el seu 50 aniversari

  El Mercat dels Pins de Manises compleix 50 anys i per això l'Associació de Comerciants del Mercat Els Pins de Manises (AMEPI) està duent a terme un 2019 ple de celebracions i regals per a tots els seus clients.

  El tret d'eixida d'aquest calendari d'activitats va ser el llançament del sorteig d'un Fiat 500 (impostos inclosos). A més d'aquesta campanya, des del mercat es prepararen altres actuacions, en col·laboració amb l'Ajuntament, la Generalitat Valenciana i altres col·laboradors de l'aniversari, a les quals els clients del mercat veuran recompensada la seua fidelitat i podran gaudir d'animades jornades en el mercat, com per exemple l’exposició de fotografia commemorativa dels 50 anys d’història del mercat.

  Una altra iniciativa promoguda per l'AMEPI va ser el taller infantil de cuina “Mercachef Júnior”, realitzat per nutricionistes especialitzats que ensenyaren a un total de 30 xiquets i xiquetes l'important que és la bona alimentació.

  El diumenge 29 de setembre, a les 11 hores, es realitzarà un acte institucional a l'Auditori Germanies per a commemorar l'aniversari, acte al qual es comptarà amb l'actuació d'un monologuista i es guardonarà als diferents venedors i venedores en reconeixement del seu dur treball. Seguidament tindrà lloc una jornada de portes obertes de les instal·lacions del mercat.

  Segons la regidora de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Manises, Carmen Moreno, “aquest 50 aniversari reflecteix la importància del mercat Els Pins al municipi pel seu valor social i comunitari. Els mercats contribueixen a la centralització i rehabilitació dels barris ja que generen interacció social a nivell veïnal, aporten vitalitat a l’espai públic i són generadors d’ocupació i activitat econòmica”.

  Pujar