elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Manises recolza el comerç local en els moments més difícils

Manises recolza el comerç local en els moments més difícils

    L’Ajuntament de Manises va adherir-se, fa uns mesos, a la campanya per proclamar el #DíaMundialdelPequeñoComercio i així, donar un impuls als valors d’atenció propera, producte de qualitat, professionalitat i  confiança, referents sempre a l’alça en el comerç de proximitat de la nostra ciutat.

    La campanya, llançada des de la Confederació d'Empresaris del Comerç, Serveis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç CV), tracta de reconéixer el valor del sector comercial tradicional, al mateix temps que es fomenta l'economia local i la sostenibilitat. Sota el lema “Pequeño comercio. Es su turno”, Confecomerç - que aglutina 180 associacions i més de 15.000 comerços - persegueix ressaltar el paper del comerç local a l'hora d’impulsar un consum responsable i sostenible.

    En aquests moments difícils causat per la crisi sanitària del COVID 19, són molts el comerços locals de Manises que continuen al peu del canó, obrint les seues portes cada dia i oferint, en moltes ocasions, serveis de repartiment a domicili. El consistori maniser per la seua part, amb l’adquisició de productes d’alimentació tant del comerç de proximitat com dels mercats municipals per a abastir al banc d’aliments que estarà en marxa a partir d’aquesta setmana, recolza, una volta més, el comerç urbà de la ciutat.

    D’altra banda, quant a les mesures econòmiques, l’Ajuntament de Manises lliura a bars i mercats ambulants de pagar la taxa d'ocupació de via pública per a taules, cadires i llocs de venda del 14 de març fins al 31 de desembre de 2020. A més a més, en relació al mercat municipal de Los Pinos, el pagament del primer semestre es podrà abonar des del 4 de maig al 14 de setembre (abans finalitzava el 6 de juliol de 2020). També, si algun establiment no ha prestat la seua activitat per causa de l'estat d'alarma, se li retornarà la part proporcional, mentre la situació actual perdure.

    Pujar