elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Manises presenta els seus pressupostos participatius, en els quals invertirà 50.000 euros

Manises presenta els seus pressupostos participatius, en els quals invertirà 50.000 euros
  • L’acte en què s’explicaran els tres projectes tindrà lloc el proper divendres 1 d’abril a les 19.00 hores a la Casa de Cultura

L’Ajuntament de Manises presenta els seus pressupostos participatius, en què preveu una inversió de 50.000 euros. L’acte tindrà lloc el proper divendres 1 d’abril a les 19.00 hores a la Casa de Cultura, amb entrada lliure fins completar l’aforament, i s’explicaran els tres projectes de mobilitat urbana sostenible que la ciutadania podrà elegir.

Els pressupostos participatius són un procés en el qual la ciutadania decideix, de manera directa, en què es gasta una part del pressupost municipal. Per això és important la implicació de la major part dels veïns i veïnes de Manises, ja que pot votar qualsevol persona empadronada a la ciutat i que siga major de 16 anys.

Es podrà votar a través del portal de participació (www.participa.manises.es) entre el 4 i el 24 d’abril, i també s’instal·laran tres punts de votació presencial els dies 11 i 20 a la Casa de Cultura i els centres culturals El Carme i Les Simetes, on es podrà emetre el vot en horari de matí i vesprada, de 10.30 a 13.30 i de 17.00 a 20.00 hores.

Finalitzat el termini de votació, es publicaran els resultats i les dates d’execució del projecte que el veïnat de Manises haja elegit.

Pujar