elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Manises obri el termini d'inscripció per al curs de Manipulador de Plaguicides

  L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria d'Agricultura, ha obert el termini d'inscripció per a obtindre el carnet de Manipulador de Plaguicides nivell Bàsic.

  Aquest carnet està destinat a agricultors, jardiners, personal de magatzem, transportistes i qualsevol persona en general que aplique, manipule o transporte plaguicides. A més, resulta imprescindible per adquirir plaguicides en punts de venda professionals.

  El carnet de nivell bàsic permet, per una banda, treballar com a personal auxiliar d'empreses de tractaments, i per altra, possibilita als agricultors aplicar productes fitosanitaris en la seua pròpia explotació sense necessitat de comptar amb personal auxiliar.

  Aquest curs tindrà lloc els dies 4 i 18 d'octubre en horari de 16:00 a 20:30 hores.

  I com els últims cursos d'aquest tipus organitzats per la Regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament de Manises, el preu de la matrícula és de 25€.

  Segons el regidor d'Agricultura de l'Ajuntament de Manises, Carles López, «des de l'Ajuntament s'està promovent aquest tipus de carnets professionals a preus reduïts perquè la ciutadania tinga l'opció de millorar el seu currículum i tindré així més opcions dins del mercat laboral, a més de fomentar la formació dels treballadors del camp i vetllar per salut del mateix».

  Per a més informació i tramitar la matriculació, tots els interessats tenen a la seua disposició la Regidoria d'Agricultura situada a la plaça del Dos de Maig, 12.

  Pujar