24 de novembre de 2020 24/11/20

Manises inicia un banc d’aliments per ajudar a la població més vulnerable

Manises inicia un banc d’aliments per ajudar a la població més vulnerable - (foto 1)
  • Més de 1000 kg de menjar comprat als comerços locals es repartiran durant les properes setmanes

L’Ajuntament de Manises inicia aquesta setmana el primer banc d’aliments municipal amb més de 1000 kg per tal d’ajudar els i les més vulnerables, al temps que reforça el comerç local de la ciutat.

La idea naix del departament de Serveis Socials qui, en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, duran a terme aquesta tasca social imprescindible en aquests moments de crisi sanitària provocada pel COVID19.

El banc d’aliments, contarà amb productes no peribles, comprats als comerços de Manises i que es repartiran de manera equitativa entre aquelles persones que sol·liciten l’ajuda a través del departament de Serveis Socials.

Recordem que la setmana passada, l’Associació de Comerciants del Mercat municipal de Los Pinos de Manises (AMEPI) donava de manera altruista aliments no peribles, per valor de 500 €, a aquest banc d’aliments.

Fins ara, el departament de Serveis Socials, ha gestionat ja, entre altres, nombroses ajudes alimentàries a famílies vulnerables de la localitat. Amb la posada en marxa d’aquest banc d’aliments es garanteix que cap persona es quede sense menjar al temps que es dona suport al nostre comerç local que continua al peu del canó.

El consistori maniser demostra, una volta més, la seua implicació i responsabilitat social per tal de pal·liar les necessitats bàsiques de les persones amb una ajuda extraordinària d’alimentació.

Cal destacar que l’emmagatzemament de productes així com la seua classificació i distribució es durà a terme amb la col·laboració d’al voltant d’11 voluntaris més persones de l’associació de voluntaris de Manises, gent amb experiència a Caritas i voluntaris de Protecció Civil. Tots ells, a poc a poc, i amb el criteri rigorós establert pels serveis socials de Manises, assistiran a la ciutadania amb més necessitats.

Pujar