24 de novembre de 2020 24/11/20

Manises incrementa el número de peticions de signatures digitals

Manises incrementa el número de peticions de signatures digitals - (foto 1)

    Manises incrementa el número de creació de signatures digitals perquè altres ajuntaments no realitzen la gestió, necessàriament presencial, ja que causa de la crisi sanitària del Covid19, han deixat d’oferir atenció presencial a l’ajuntament.

    En les últimes setmanes, el consistori maniser ha vist incrementada la quantitat de peticions de persones de diferents localitats del Camp de Túria i l’Horta, degut a que en els seus municipis d’origen no s’està prestant aquest servei. Cal recordar que l’Ajuntament de Manises, ha reduït considerablement l’atenció presencial, amb un horari de 9 a 13 hores, per a aquells tràmits que irremediablement no poden fer-se de manera telemàtica.

    L’ajuntament maniser reclama, tant a la Generalitat Valenciana com a la Diputació de València, que medien perquè aquest servei d’atenció ciutadana presencial s’oferisca en tots els municipis i així facilitar els tràmits als veïns i veïnes dels respectius pobles i ciutats, en uns dies en els quals necessiten de la signatura digital per a fer nombrosos tràmits com a conseqüència del Coronavirus.

    Des de l’Ajuntament de Manises entenen que, a més a més, la tramitació en cada poble permetria una menor mobilitat de gent en un moment en què s’ha de respectar el confinament al qual obliga l’estat d’alarma actual.

    Pujar