27 de novembre de 2020 27/11/20

Manises denuncia el robatori de cables de coure

  Durant el període estival s'ha detectat l'augment en el robatori de cables de coure de diversos punts del municipi. Diferents zones i instal·lacions de Manises han sigut les principals àrees afectades per aquests robatoris.

  El modus operandi d'aquests delinqüents consisteix a obrir durant la nit les trapes on es troba el cablejat elèctric de coure i l'endemà, ja sense llum, robar tot el cable possible de manera que no puguen ser vistos al no estar il·luminat aqueix lloc. Manises té la peculiaritat que la major part del cablejat elèctric està canalitzat per terra.

  Des de l'Ajuntament de Manises, a més de reforçar la vigilància policial en diferents zones, se sol·licita la col·laboració ciutadana per a tractar de localitzar als lladres avisant a la policia local en el moment dels fets.

  Segons paraules del regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, “d’un temps a aquesta part hem notat un augment notori d’aquestes incidències que generen molts problemes als empresaris i a la ciutadania de Manises”. A més, el regidor també ha afegit que “la col·laboració ciutadana és imprescindible per tal de localitzar els lladres ja que no podem tindre a un policia en cada cantó de la nostra ciutat”.

   

  Pujar