elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Emshi pagarà a Manises més de dos milions pel cànon de la potabilitzadora

    El Tribunal Suprem no ha admés a tràmit el recurs presentat per l'Emshi (Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics) per la sentència que el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) de la Comunitat Valenciana va emetre el passat mes de febrer, la qual obliga a l'Emshi a pagar a Manises més de dos milions d'euros.

    Aquesta resolució judicial del TSJ favorable als interessos de l'Ajuntament de Manises reconeix el dret a rebre el cànon que li suprimiren a desembre de 2011 per albergar la planta potabilitzadora, i que l'Emshi va anul·lar indegudament.

    Cal recordar que a l'any 2006 l'Emshi va acordar l'establiment d'un cànon anual de 957.065€ a repartir entre els municipis de Manises i Picassent per albergar les instal·lacions hídriques en els seus termes municipals, ja que aquestes no són per a subministrament exclusivament local, sinó que formen part de la xarxa metropolitana d'abastiment.

    «El treball que des de l'actual equip de govern s'ha dut a terme en aquesta qüestió ha estat una prioritat per al consistori perquè l'import rebut anirà, en la seua major part, al pagament de deute de l'Ajuntament» segons paraules de l'alcalde de Manises, Jesús Borràs.

    Pujar