elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Auditori Germanies de Manises rebrà Isabel Ordaz, Marcial Álvarez, Carles Alberola, Alfred Picó, Eugeni Alemany i Zuleima González en 2024

L’Auditori Germanies de Manises rebrà Isabel Ordaz, Marcial Álvarez, Carles Alberola, Alfred Picó, Eugeni Alemany i Zuleima González en 2024
  • La sala municipal tindrà un tribut a Harry Potter i diversos musicals, entre altres disciplines

L’Auditori Germanies de Manises programa, en la seua butaca, obres de teatre de reconegut prestigi valencià i nacional durant el primer semestre del nou any 2024, entre les quals destaca La profesora, amb Isabel Ordaz i Marcial Álvarez; L’últim ball, de Carles Alberola i Alfred Picó; A ningú que li passe, d’Eugeni Alemany i Zuleima González; Torito Bravo, protagonitzada pels actors Carlos López i Alex Reyes, o un tribut a Harry Potter, el mag més famós.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manises, Xavier Morant, assegura que "aquesta programació teatral de l’Auditori Germanies per als primers mesos de l’any nou és una mostra de la diversitat cultural que tenim al nostre entorn". "Combina espectacles protagonitzats per figures reconegudes pel públic general amb altres peces de gèneres, idiomes, temàtiques i estils diversos", afegeix Morant.

L’obra La profesora, de la companyia Secuencia 3, portarà l’actriu Isabel Ordaz i l’actor Marcial Álvarez a l’escenari de l’Auditori Germanies el 14 d’abril de 2023, a les 19 hores. Ordaz és coneguda pel gran públic, entre d’altres treballs, pels seus excèntrics personatges a les sèries de televisió Aquí no hay quien viva i La que se avecina. Álvarez ha participat a Acacias 38, Las chicas del cable o El secreto del Puente Viejo. La seua directora és Carla Nyman.

Pel que fa a espectacles en valencià, L’últim ball, de Carles Alberola i Alfred Picó, amb la direcció d’Alberola mateix, està programat per al dia 25 de febrer, a les 19 hores. Es tracta d’una història molt personal en la qual ambdós actors repassen la seua vida com a dues velles glòries del teatre valencià. Eugeni Alemany i Zuleima González, també en llengua autòctona, oferiran el 12 de maig, a les 19 hores, el show d’humor A ningú que li passe.

Per la seua part, el diumenge 11 de febrer, a les 18 hores, està previst un espectacle de màgia amb tribut al mag més famós, Harry Potter, de la companyia Gestión de Eventos Entreteni2: De muggle a mago. Just una setmana després, el 18 de febrer, a les 19 hores, els actors Carlos López i Álex Reyes protagonitzaran l’obra dirigida per Fabrizio Meschini Torito Bravo, de la companyia Áriba Teatro, guanyadora de diversos premis de teatre.

Teatre gestual i musical

També s’esperen peces d’altres disciplines com ara la gestual War Baby, de la companyia Yllana, amb Fidel Fernández, Juanfran Dorado, Luis Cao, Jony Elías i Raul Cano, sota la direcció de David Ottone i Joe O’Curneen, que serà el dissabte 23 de març, a les 19 hores. Al dia següent, el diumenge 24 de març, a les 18 hores, serà l’ocasió per a gaudir de Fabulant, un musical familiar amb Juanfran Saez, Alberto Jiménez de Dios, Encarna Sanfélix i Diego Monzón, sota la direcció de Julio Martí Zahonero, de la companyia JM Gestión Teatral.

El 4 de febrer, a les 12 hores, està programat el també musical Malèfica, la història d’Aurora, a càrrec de Saga Producciones amb José Saiz com a director. El repartiment està format per Marta Seguí, Patricia Giménez, Irati Ruano, Juanan Lucena, Kevvin Villar, Daniel Saiz, Jonatan Cantos i Jorge Carmona.

Muntatges per a gener

Per a aquest mes de gener de 2024, destaquen dos obres. Per una banda, el teatre familiar Lara Jones y la Atlántida, un muntatge de La Compañía de Row i protagonitzada per Omar Ruiz i Violeta Moreno. Tindrà lloc el 21 de gener, a les 12 hores. Per l’altra banda, Un día feliz, de Teatro Che y Moche, arribarà a l’Auditori Germanies el diumenge 28 de gener, a les 19 hores, amb Teresa Polyvka, Joaquín Murillo, Kike Lera i Serfio Domínguez.

 

Pujar