27 de novembre de 2020 27/11/20

L'Ajuntament de Manises posa en marxa el servei de notificacions per WhatsApp «Manises en línia amb tu»

L'Ajuntament de Manises posa en marxa el servei de notificacions per WhatsApp «Manises en línia amb tu» - (foto 1)

  L'Ajuntament de Manises, amb l'objectiu de millorar la comunicació amb la ciutadana, posa en marxa el servei d'informació gratuïta per WhatsApp «Manises en línia amb tu».

  Amb aquesta aplicació de missatgeria instantània els manisers i maniseres podran accedir de manera ràpida i sense cap tipus de cost a la informació d'interés del municipi: avisos, edictes, agenda cultural i incidències urgents. Els usuaris rebran un màxim de dues alertes informatives al dia, excepte que hi haja avisos urgents que requerisquen augmentar aquesta xifra.

  Per a subscriure's i rebre la informació més rellevant sobre Manises cal seguir els passos següents: el primer és guardar com a contacte el telèfon 678 44 52 67, seguidament s'ha d'enviar un missatge amb el text «ALTA llista difusió Ajuntament de Manises» i finalment l'usuari rebrà un missatge confirmant la seua subscripció. Per a donar-se de baixa d'aquest servei només s'ha d’enviar un missatge amb la paraula «baixa» seguida del número de telèfon.

  «Manises en línia amb tu» utilitzarà les llistes de difusió per a enviar missatges informatius, per la qual cosa cap persona subscrita al servei podrà conéixer les dades d'altres usuaris, i funcionarà com un canal de comunicació unidireccional i només com a mitjà informatiu per la qual cosa no es respondrà als missatges. Per a posar-se en contacte amb l'Ajuntament es podrà gastar el portal de «Reclamacions, queixes i sugerències» de la Seu Electrònica  disponible en www.manises.es, el telèfon 961 54 51 16 o les pròpies dependències físiques en l'Oficina d’Atenció a la Ciutadania, situada al número 1 de la Plaça del Castell.

  D'aquesta manera, «Manises en línia amb tu» se suma als múltiples canals d'informació amb els quals compta l'Ajuntament: Facebook (Ajuntament.de.Manises), Twitter (@AytoManises), Youtube (AytoManises) i www.manises.es.

  Protecció de dades

  Les dades de caràcter personal que consten a la subscripció a aquest servei seran tractades per l’Ajuntament de Manises i incorporades a l’activitat de tractament categoritzada com a «Activitat de promoció», la finalitat de la qual és l’organització, control, informació i seguiment de l’activitat a la qual s’ha inscrit el servei «Manises en línia amb tu».

  Les persones subscrites podran exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i portabilitat de les seues dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat d’aquestes dades, quan procedisquen. Açò es podrà fer mitjançant una sol·licitud per escrit, acompanyada d'una còpia del DNI, als òrgans responsables del servei sol·licitat, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Manises, situada a la plaça del Castell, 1, de Manises o a través de la seua seu electrònica https://manises.sedipualba.es.

  Pujar