11 d’abril de 2021 11/4/21

L'Ajuntament de Manises arreplega propostes per decidir les activitats d'oci juvenil

    L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria de Joventut, ha posat en marxa l'arreplegada de propostes dirigida als joves perquè plantegen alternatives d'oci al municipi. Les persones de 12 a 30 anys poden fer aplegar les seues propostes als Centres Juvenils Manises Jove al carrer Francisco Valldecabres 1, i Barri Sant Francesc al carrer Camí de les Simetes 1, de dilluns a divendres de 17:30 a 20:30 hores durant tot el mes de setembre. Cal recordar que aquestos centres juvenils compten amb diferents jocs d'oci permanents i estan oberts per a tots els joves que vulguen acostar-se a passar el seu temps lliure.

    Després d'obtenir els resultats de l'enquesta Recrea Manises 2030, la poca oferta d'oci era un assumpte que preocupava molt als joves de Manises. Per això, des del Departament de Joventut s'ha treballat en aquest projecte amb l'objectiu de què els joves de la ciutat decideixen els tallers i activitats que els agradaria fer en el seu temps lliure a partir d'octubre. A més d'oferir espais públics que faciliten la diversió, l'Ajuntament pretén que aquests adolescents tinguen una ocupació de qualitat amb la qual puguen gaudir acompanyants d'altres joves amb les mateixes inquietuds.

    La regidora de Joventut de l'Ajuntament de Manises, Altea Royo, ha destacat que «amb aquesta proposta l'Ajuntament vol aconseguir la implicació dels joves del municipi perquè participen juntament amb el consistori en l'elaboració de les activitats d'oci de la ciutat».

    Amb aquesta nova iniciativa, l'equip de govern posa de manifest novament la seua preocupació per la participació ciutadana. És una oportunitat que té tota la ciutadania de Manises per tractar construir la ciutat que volen i participar de forma activa en els projectes de la ciutat aportant les seues idees i opinions i, més concretament en aquest cas, amb propostes relacionades amb l'oferta d'oci per a joves.

    Pujar