elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gestió de voluntaris amb una APP

Gestió de voluntaris amb una APP

  Per tal de facilitar la tasca de voluntariat que fan les persones que conformen la xarxa solidària de voluntaris de l’Ajuntament de Manises, un voluntari ha creat una aplicació mòbil que aprofita al màxim els desplaçaments dels usuaris.

  Un dels avantatges que té aquesta app és posar en coneixement del voluntari la ubicació exacta de les persones que necessiten ajuda a través de Google Maps. A més, també s’evita una mobilitat excessiva dels voluntaris que poden aprofitar el seu trajecte per fer diferents serveis en una mateixa zona.

  Els voluntaris i voluntàries normalment estan distribuïts per les proximitats dels seus barris de manera que el coneixement de la zona és major i la mobilitat de la persona és menor per tal d’evitar el risc de contagi.

  Cal recordar que aquestos voluntaris sempre van degudament identificats amb una credencial de l’Ajuntament de Manises que mostraran en tot moment i a més, telefonaran abans i després de realitzar l’atenció domiciliària. En cas de dubte sobre la telefonada, poden posar-se en contacte directament amb el telèfon de serveis socials 96 152 19 98 per tal d’evitar possibles problemes.

   

  Pujar