elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Finalitza el taller d'ocupació «Manises Adapta»

Finalitza el taller d'ocupació «Manises Adapta» - (foto 1)

    El taller d'ocupació «Manises Adapta» ha finalitzat aquest mes de desembre després d'un any de treballs que han millorat l'entorn i l'accessibilitat de diferents espais de Manises. Aquest programa mixt d'ocupació i formació amb subvenció del SERVEF i de la Unió Europea, ha suposat una important aposta de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manises en matèria econòmica, mitjans i recursos.

    Els tallers realitzats s'han dividit en tres especialitats: pintura industrial en construcció; instal·lacions i manteniment de jardins i zones verdes; i paviment i obra de paleta en urbanització. L'objectiu ha estat la modificació d'elements de la via pública com l'eliminació d'obstacles, la rehabilitació de voreres o la rectificació d'accessos a passos de zebra, així com la millora de l'accessibilitat a espais esportius i zones enjardinades.

    Els 30 alumnes de «Manises Adapta» han estat acreditats amb un certificat de professionalitat que millorarà la seua posterior incorporació a una ocupació de qualitat.

    Segons paraules del regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, «aquest taller d'ocupació ha estat una aposta en ferm d'aquest equip de govern per aconseguir l'accessibilitat universal en el municipi, ja que els treballs han estat destinats principalment a què la ciutadania puga gaudir de tots els espais públics i en les millors condicions possibles». El regidor també ha afegit que «amb aquests tallers hem aconseguit que 30 persones puguen formar-se i treballar durant un any, i tinguen ara la possibilitat d'introduir-se en l'actual i difícil mercat laboral».

    Pujar