elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Continua la neteja del riu Túria al seu pas per Manises

Continua la neteja del riu Túria al seu pas per Manises
  MÉS FOTOS
  Continua la neteja del riu Túria al seu pas per Manises - (foto 2)
  Continua la neteja del riu Túria al seu pas per Manises - (foto 3)

  La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises ha reforçat la tasca de neteja al riu Túria, concretament a l’escala tercera d’aquest al seu pas per la localitat de Manises.

  Les tasques de neteja dutes a terme durant els últims dies han arreplegat centenars de plàstics, recipients i brutícia diversa deguda a la poca responsabilitat de les persones que cada dia acudixen a aquest paratge natural i el descuiden. A banda de les neteges realitzades per les diferents administracions implicades, també és essencial i primordial la col·laboració ciutadana per mantindre nets i en bones condicions els nostres entorns naturals.

  Segons paraules del regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader “amb la col·laboració de la ciutadania podrem mantindre un ben amb tant de valor mediambiental com és el nostre paratge natural”. A més, el regidor ha afegit que “durant els pròxims anys un dels nostres objectius és tornar a tindre un riu viu i ple de vida tal i com els nostres majors l’han conegut».

  Es tracta d’una actuació que reforça les dos grans neteges realitzades ja durant aquestos últims mesos. El primer tram es va fer al mes de març des de l’escala tercera fins al pont entre Manises i Paterna; el segon tram va tindre lloc a la zona del riu de les Simetes de Manises. Ara ha sigut el torn de la zona situada pels voltants de l’escala tercera i a la qual s’ha recollit una gran quantitat de residus, l’equivalent a dos furgonetes plenes. A més a més, també s’ha realitzat una tasca de desbrossament pels voltants de l’àrea anteriorment esmentada.

  L’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, ha assegurat que “la prioritat d’aquesta legislatura és que Manises siga una ciutat de cara i oberta al riu Túria i, per això, treballem de valent, a poc a poc, per aconseguir-ho”.

  Pujar