elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença la IV Setmana de l’Esport de Manises

Comença la IV Setmana de l’Esport de Manises
  • L’esport femení tindrà un paper destacat en aquesta edició de 2021

MÉS FOTOS
Comença la IV Setmana de l’Esport de Manises - (foto 2)

L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria d'Esports, ha organitzat la IV Setmana de l'Esport que tindrà lloc del 2 al 7 de novembre, període en el qual, els diferents clubs esportius de Manises realitzaran multitud d'activitats perquè els manisers i maniseres que s'acosten puguen conéixer les diferents modalitats esportives que es practiquen a Manises.

Segons paraules del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manises, Guillermo Martínez, «amb la celebració d’aquesta setmana aconseguim que la ciutadania conega la gran varietat de modalitats esportives que es practiquen a la nostra ciutat, al mateix temps que es fomenta la pràctica esportiva i els hàbits saludables». «Aprofite l’ocasió per convidar-vos a participar activament i gaudir de les diferents exhibicions esportives», ha afegit el regidor d’Esports.

Les activitats arrancaran el dia 2 amb una xarrada-col·loqui sobre igualtat en l’esport, que s’impartirà a les 19.30 hores a Casa Violeta. En primer lloc, es projectarà el documental «Campeonas sin límites», de la directora Paqui Méndez, en el qual s’analitzen les dificultats a les quals les esportistes s’enfronten a diari, la lluita per una societat equitativa així com els obstacles de les esportistes amb discapacitat. Una mostra de la realitat a la qual s’enfronten les dones en el món esportiu en l’actualitat.

Posteriorment al documental, tindrà lloc la xarrada-col·loqui que comptarà amb Paqui Méndez, directora del documental, Elba Garfella, premi millor esportista 2021 (bàsquet); Yurena Hueso, atleta manisera premi millor esportista 2019; la regidora d’Igualtat, Irene Camps i el regidor d’Esports, Guillermo Martínez.

El dimecres 3 de novembre se celebra una activitat matinal de basquet escolar, serà una trobada 3x3, que organitza el Club de Bàsquet Manises en el pavelló Alberto Arnal, i per la vesprada, a partir de les 18.30 hores, una exhibició de patinatge artístic a la pista de patinatge del poliesportiu municipal.

El punt més àlgid de la setmana arribarà el dijous 4 amb la  XX Gala de l’esport que se celebrarà a les 19 hores a  l’Auditori Germanies, on es guardonarà a la millor esportista, Elba Garfella (bàsquet), millor Club Esportiu al Club de Ball Esportiu Manises i el premi tota una vida dedicada a l’Esport a l’esportista de pilota valenciana, Vicente Chenoll. A més, també s’atorgaran diferents mencions especials als millors esportistes i clubs de Manises.

Les activitats continuen el divendres 5, a les 10 del matí, se celebrarà el Duatló Escolar Tragaleguas a la Ciutat de l’Oci i l’Esport, i a les 18 hores tindrà lloc una exhibició de gimnàstica rítmica al pavelló Alberto Arnal.

El dissabte, 6 de novembre, de 10.00 a 14.00 hores tindrà lloc una jornada d’exposicions i exhibicions dels clubs i escoles esportives de Manises a la plaça Rafael Atard, i a partir de les 11.00h es jugaran partides de pilota valenciana al carrer Magallanes, junt al Mercat de Els Pins.

Finalment, la IV Setmana de l’Esport conclourà diumenge, 7 de novembre, amb la celebració d’una màster class oberta de cubbà, d’11.00 a 12.30 hores, a la plaça Rafael Atard, on també hi haurà un parc d’atraccions esportives unflables per a tos els xiquets i xiquetes.

A més a més, durant tota la setmana es faran jornades de portes obertes en el Club Frontenis Manises (del 2 al 5 de novembre), la Unió Femenina Manises (dimarts 2 i dijous 4), club de patinatge (del 2 al 5 de novembre),  club de bàdminton (dimarts 2 i dijous 4 de novembre) i el club de gimnàstica rítmica ( dimarts 2 i dijous 4 de novembre).

Pujar