5 de juliol de 2020 5/7/20

Aterratge d'emergència en l'aeroport de Manises

Aterratge d'emergència en l'aeroport de Manises - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Aterratge d'emergència en l'aeroport de Manises - (foto 2)

  L'aeroport de Manises (València) va ser escenari en la vesprada d'ahir de moments de tensió i incertesa a causa de l'aterratge d'emergència d'un vol arribat de Londres-Heathrow, el qual havia vist com la seua cabina s'omplia de fum.

  Una enorme fumera a l'interior de la cabina on es trobaven 175 passatgers, entre ells un bebé, va obligar a la companyia britànica de la qual depenia el trajecte a desplegar els tobogans d'emergència, i evacuar a totes les persones que viatjaven en el seu interior.

  Segons les informacions facilitades, el foc causant del fum que va cobrir tot l'habitacle es va originar en un dels motors, però tal com confirmen des d'Emergències de la Generalitat (112) a l'arribada dels bombers les flames s'havien extingit i només quedava fum.

  Fins al lloc s'han desplaçat mitjans sanitaris els qui han hagut d'atendre a al voltant de 19 persones que viatjaven a bord, totes en aquests moments fora de qualsevol tipus de perill. L'aeroport no ha activat fase d'emergència però el trànsit aeri s'ha desviat uns 25 minuts, després dels quals s'ha restablit la normalitat.

  De moment es desconeixen més dades sobre l'ocorregut, i des del perfil oficial de companyia aèria en xarxes socials han assegurat que tan prompte com disposen de més dades els donaran a conéixer.

  Pujar