19 d’octubre de 2020 19/10/20

Arriba a València el primer vol internacional des que començara la pandèmia

Arriba a València el primer vol internacional des que començara la pandèmia
Arriba a València el primer vol internacional des que començara la pandèmia
  • Ha aterrat aquest migdia a Manises procedent de Zurich

MÉS FOTOS
Arriba a València el primer vol internacional des que començara la pandèmia - (foto 2)
Arriba a València el primer vol internacional des que començara la pandèmia - (foto 3)
Arriba a València el primer vol internacional des que començara la pandèmia - (foto 4)

Després de més de dos mesos d'inactivitat l'aeroport de Manises (València) ha tornat a rebre vols internacionals, això sí amb unes extremes mesures de seguretat per a evitar la propagació del virus. Un pas més cap a la nova normalitat que es comença a instaurar també en els aeroports.

El primer vol internacional ha aterrat a les dues de la vesprada d'aquest dijous amb una vintena de passatgers procedents de Zurich. Tots ells hauran de guardar una cuarentena de 14 dies, després de l'ordre aprovada pel Govern, i se'ls han pres les dades.

Després de l'aterratge – tal com es veu en les imatges – alguns passatgers han realitzat declaracions als mitjans de comunicació que esperaven la seua arribada. En elles, tots han coincidit en la intensificació de les mesures: “Hem hagut de passar controls tant ací com allí. Ens han pres la temperatura i ens han preguntat on anàvem a allotjar-nos”.

Per la seua part el Ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, ha ressaltat a través del seu compte de Twitter les mesures preses: “Els passatgers del vol internacional que ha aterrat hui en l'Aeroport de València han passat pels controls de Sanitat, tant de presa de temperatura com de lliurament del 'Passenger Location Card' per a complir la necessària quarantena”.

Aquest serà l'únic avió internacional que aterre a València aquesta setmana.

Pujar