elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Operació Retorn de Setmana Santa deixa greus accidents a Benicarló i Castelló

L'Operació Retorn de Setmana Santa deixa greus accidents a Benicarló i Castelló
  MÉS FOTOS
  L'Operació Retorn de Setmana Santa deixa greus accidents a Benicarló i Castelló - (foto 2)
  L'Operació Retorn de Setmana Santa deixa greus accidents a Benicarló i Castelló - (foto 3)

  L'Operació Retorn de Setmana Santa deixa greus accidents en les carreteres de la província de Castelló este dilluns de Pasqua a la vesprada.
  A les 18 hores s'ha alertat al CICU d'un accident de trànsit en l'AP7, acabe de Castelló en sentit Barcelona. S'ha desplaçat una unitat del SAMU. A conseqüència de l'accident ha mort una dona de la qual es desconeix l'edat. Els vehicles implicats són una moto i un cotxe. Així mateix, un home ha sigut traslladat per crisi d'ansietat a l'hospital General

  A més, en la N-340 també a la vesprada i a l'altura de Benicarló dos persones ha resultat ferides en un accident i han sigut traslladades a l'hospital Comarcal de Vinaròs, en un succés en el qual han hagut d'intervindre els bombers per a rescatar als atrapados.la carretera ha quedat totalment tallada.
  A València, en l'A-3, també s'ha patit un altre accident entre Requena i el Rebollar, que ha causat problemes amb el trànsit.

  Un altre accident a Castelló

  A més, al migdia s'ha produït un altre accident en el qual s'han vist implicats quatre vehicles, en l'AP-7, també en el terme municipal de Castelló.

  El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU i dos unitats de SVB i els servicis mèdics han assistit a sis persones. Tres d'elles han sol·licitat alta voluntària.

  Les restants són 3 dones, de 35, 54 i 60 anys. La més jove presentava fractura en un braç i les altres dos, fuetada cervical. Totes han sigut traslladades a l'hospital General de Castelló.

   

  Pujar