30 de març de 2020 30/3/20

Ximo Puig: "L'única alternativa al PSOE és l'extrema dreta"

Ximo Puig: "L'única alternativa al PSOE és l'extrema dreta" - (foto 1)
  • El socialista assenyala que el pròxim 10 de novembre “ens juguem la societat del rancor enfront de la societat oberta i de l'alegria"

“Guanyar no és suficient, cal guanyar amb la major força possible perquè l'única alternativa al Partit Socialista és l'extrema dreta”. Així ho ha destacat el *president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, durant un acte celebrat hui a la comarca del Camp de Túria al costat de la candidata socialista al Senat, Mercedes Berenguer, la secretària general del PSPV-PSOE a la comarca del Camp de Túria, Lola Celda, i l'alcalde de Llíria, Manolo Civera.

“Una coalició entre les dretes i l'extrema dreta seria una reculada terrible a la democràcia espanyola”, ha remarcat Ximo Puig. “L'extrema dreta no és un problema per a PP i Ciutadans”, ha assenyalat Ximo Puig, qui ha indicat que “aquesta coalició sol es produeix a Espanya i no en la resta de països democràtics”.

En aqueix sentit, el secretari general dels socialistes valencians els ha retret que, durant li debat electoral d'ahir, “no s'atreviren a contrarestar a la ultradreta quan parlava d'acabar amb la Llei de Violència de Gènere o amb l'Estat de les Autonomies”. Per tot això, el president de la Generalitat ha posat l'accent que “necessitem un Govern fort i sòlid que mire al futur i que atenga els grans reptes als quals ens enfrontem”.

“Un Govern com el que aquests mesos, amb el president Pedro Sánchez, ens ha situat en el mapa internacional”, ha assegurat Ximo Puig al mateix temps que ha recordat que “els socialistes sempre hem governat per a tots i totes, la qual cosa ens dóna una fortalesa moral i ètica que no té la dreta”. “Això és la democràcia i és el que ens juguem aquest pròxim diumenge en les urnes”, ha advertit el responsable socialista, qui ha insistit que “ens juguem la societat del rancor enfront de la societat oberta i de l'alegria, i el Partit Socialista aposta per l'alegria”.

Per part seua, la candidata socialista al Senat, Mercedes Berenguer, ha advertit que “no podem donar ni un pas arrere”. “Volem avançar i seguir cap avant com ho hem fet aquests mesos en què ha governat Pedro Sánchez”, ha destacat Berenguer al mateix temps que ha recordat que “malgrat que la dreta critique la nostra gestió de l'economia, gràcies a un Govern socialista s'han pujat les pensions i s'ha reduït l'ocupació”.

Per això, la candidata al Senat ha demanat a la ciutadania que diumenge que ve, “voten al Partit Socialista, un partit que mereix la confiança de tots els valencians i valencianes”. En l'acte també ha intervingut la secretària general del PSPV-PSOE a la comarca del Camp de Túria, Lola Celda, qui ha agraït al president Ximo Puig que “retornara la dignitat a tots els valencians i valencianes” i ha incidit en la necessitat que hi haja un Govern socialista al país, ja que “totes les lleis que milloren la vida de les persones han vingut de la mà del Partit Socialista”.

Finalment, l'alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha assegurat que “el pròxim 10N, “votem pel futur del nostre país”. “Demanem en vot sabent que és el moment d'avançar perquè no continue el bloqueig”, ha conclòs.

Pujar