elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ca la Vila acull la presentació del cupó de l'ONCE dedicat a l'hostaleria

Ca la Vila acull la presentació del cupó de l'ONCE dedicat a l'hostaleria
  • Se sortejarà el pròxim 20 de juny i pretén conscienciar als professionals del sector sobre una adequada atenció a les persones amb discapacitat visual

MÉS FOTOS
Ca la Vila acull la presentació del cupó de l'ONCE dedicat a l'hostaleria - (foto 2)
Ca la Vila acull la presentació del cupó de l'ONCE dedicat a l'hostaleria - (foto 3)

L'ONCE ha presentat a Llíria el cupó dedicat a l'hostaleria d'Espanya, que se sortejarà el pròxim 20 de juny. L'acte, celebrat a Ca la Vila, ha comptat amb l'assistència de l'alcalde Joanma Miguel, el delegat de l'ONCE a la Comunitat Valenciana José Manuel Pichel, el president de la Federació del Comerç de Llíria Juan Motilla i la directora de l'Agència de l'Organització a la localitat Marta Mínguez.

El cupó, que porta per lema “Millor en companyia”, pretén recolzar i promocionar el sector hostaler, i al mateix temps conscienciar als professionals de l'hostaleria sobre com atendre adequadament les persones amb discapacitat visual que acudixen als seus establiments.

En esta presentació, es va oferir un desdejuni a cegues a representants de l'Ajuntament, del sector hostaler i comercial del municipi, i de diverses entitats socials.

Les persones participants van poder conéixer de primera mà les complexitats que pot trobar-se una invident si no se li facilita el servici. A més, personal tècnic de rehabilitació de l'ONCE va oferir recomanacions per als professionals de l'hostaleria, per a atendre estes persones i fer més còmoda la seua visita al local.

L'alcalde Joanma Miguel ha valorat “molt positivament esta iniciativa de l'ONCE que servix per a sensibilitzar a tota la societat, i en este cas especialment al sector hostaler, per a facilitar l'accessibilitat a les persones amb alguna mena de discapacitat i prestar-los el nostre suport per a fer-los la vida més fàcil”.

Per part seua, el delegat José Manuel Pichel ha volgut posar en valor “el gran treball que desenvolupa el personal tècnic de rehabilitació de l'ONCE, que ensenyen a les persones amb discapacitat visual a afrontar tasques de la nostra rutina diària com usar el bastó, guardar la roba o menjar en la taula”.

Finalment, el president de la Federació del Comerç de Llíria, Juan Motilla, ha ressaltat “l'extraordinària labor social que promou l'ONCE, i que compartix molts dels valors del comerç i l'hostaleria local, com la solidaritat i el tracte pròxim”.          

Pujar