12 de juliol de 2020 12/7/20

Turisme Llíria presenta en Fitur un avançament de l'audiovisual sobre les Termes Romanes de Mura

Turisme Llíria presenta en Fitur un avançament de l'audiovisual sobre les Termes Romanes de Mura - (foto 1)
  • L'Ajuntament ha donat a conéixer també el projecte “Llíria, Ciutat Creativa de la Música per la Unesco”

MÉS FOTOS
Turisme Llíria presenta en Fitur un avançament de l'audiovisual sobre les Termes Romanes de Mura - (foto 2)

Les presentacions per als professionals del sector han centrat hui l'agenda d'activitats de Turisme Llíria en Fitur 2020. La jornada s'ha iniciat amb la promoció del Santuari Oracular i les Termes Romanes de Mura. Després de la finalització dels treballs de recuperació i posada valor d'este complex del segle I, prevista per al mes de febrer, tornarà a obrir-se per a les visites turístiques.

A més, s'ha presentat un avançament de l'audiovisual “El gran sueño edetano de Nigrino: Santuario Oracular y Termas Romanas de Mura” (https://youtu.be/eQE8bpRBpnM), produït per l'Ajuntament de Llíria per a reforçar la interpretació d'este extraordinari conjunt arquitectònic d'època romana. Mitjançant les més avançades tecnologies de Motion Graphics i 3D es revelarà el seu aspecte real exterior i interior, amb la presència també d'actors reals que donaran vida a personatges de l'època com l’edetà Marc Corneli Nigrí.

Igualment, s'ha donat a conéixer en este programa de presentacions l'atractiu que suposa la declaració de Llíria com a Ciutat Creativa de la Música per la Unesco. Més de 170 esdeveniments, tant nacionals com internacionals, i de variats estils, se celebren anualment en els més 30 espais existents per a gaudir de la música en viu, molt d'ells en monuments històrics de la població.

A més, formar part de la Xarxa de Ciutats Creatives de la Unesco contribuirà a ampliar  l'oferta turística del municipi amb la incorporació de nous productes musicals basats en la música, el patrimoni i altres camps de creativitat.

Els tinents d'alcalde Fina Torrijo, Paco García i Mª Cruz García han participat en les diferents presentacions, acompanyats també pel tècnic de Turisme Llíria, Vicent Sesé, i la directora del projecte de Ciutat Creativa, Mª José Viñals.

Finalment, Turisme Llíria ha presentat també la tercera edició del festival de músiques del món i ritmes ètnics “LLUM FEST”, i la seua nova web que estarà visible per a les persones usuàries en les pròximes setmanes.

Pujar