21 de setembre de 2020 21/9/20

El teatre irromp a Llíria amb la 'I Mostra de Teatre Amateur Local'

El teatre irromp a Llíria amb la 'I Mostra de Teatre Amateur Local' - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El teatre irromp a Llíria amb la 'I Mostra de Teatre Amateur Local' - (foto 2)

  Entre les novetats preparades per la 'Fira i Festes de Sant Miquel 2017' destaca la inclusió d'un gran espai per al teatre. Concretament, a través de la 'I Mostra de Teatre Amateur Local', que no solament dóna importància a l'art escènic, sinó que també obre les portes, una vegada més, als grups de teatre de Llíria.

  Obrirà la sèrie de representacions l'obra "La mort d'un viatjant", que serà interpretada pel Grup de teatre Festers de Sant Vicent, dilluns que ve 18, a les 22 hores, en el Teatre de la Unió Musical. El dimarts 19 li arribarà el torn a la Companyia Alcocer@mics, que presentarà "El tio bufanda", també en el Teatre de la Unió Musical, a les 22 hores.

  La tercera jornada de la Mostra, el dimecres 20, serà el moment de la proposta de l'Escola Municipal de Teatre, amb "Despedida de soltera". Aquesta representació es durà a terme, amb el mateix horari que les anteriors, en el Teatre de la Llar del Jubilat.

  L'encarregada de tancar la primera edició de la Mostra de Teatre Amateur Local serà l'Associació Cultural "El teatret de Sant Francesc", que ocuparà el Teatre de la Banda Primitiva, el dijous 21 de setembre a les 22 hores, amb l'obra "Melocotón en Almíbar".

  Pujar