18 de gener de 2021 18/1/21

El Taller d’Ocupació 'Bany de Sant Vicent' continua la seua activitat formativa de manera online

El Taller d’Ocupació 'Bany de Sant Vicent' continua la seua activitat formativa de manera online - (foto 1)
  • S'han posat en marxa els recursos necessaris perquè els seus 30 alumnes i alumnes puguen continuar formant-se a distància

El Taller d'Ocupació 'Bany de Sant Vicent', promogut per l'Ajuntament de Llíria i cofinançat per Labora i el Ministeri de Treball, està continuant la seua activitat formativa de manera online per la situació decretada per l'Estat d'Alarma. Esta era impartida a un total de 30 persones al Centre Cívic El Prat, en les especialitats d'obra, jardineria i soldadura.

Quan la Conselleria d'Ocupació va fer oficial la suspensió de les classes presencials de tots els programes de formació, es va donar l'opció als centres d'articular altres sistemes de docència a distància o de teleformació.

D'esta manera, l'equip directiu i docent del Taller d’Ocupació de Llíria, davant la necessitat de continuar impartint els certificats, ha posat en marxa els recursos necessaris per a poder realitzar la formació didàctica a distància. Per a això, s'estan utilitzant diverses aplicacions de missatgeria, videoconferències i de formació per a realitzar classes virtuals, resoldre dubtes o tutoritzar l'aprenentatge.

L'edil de Foment Econòmic, Joanma Miguel, ha volgut destacar que l'alumnat del centre “ha mostrat un gran interés i compromís en les tasques assignades en línia, i encara que en alguns casos les seues competències digitals eren molt limitades, amb esforç i pràctica van millorant cada dia i resolent les dificultats”.

Igualment, ha valorat el treball del professorat “en la cerca contínua de mètodes perquè l'alumnat seguisca motivat, s'adapte fàcilment a les circumstàncies i puga aprendre millor els continguts teòrics dels certificats”.

“Quan siga possible, en coordinació amb Labora, i amb totes les mesures de seguretat pertinents, es reprendrà la formació pràctica que té paper fonamental en estos tallers i el marc d'actuació principal del qual és el condicionament dels serveis públics del parc de Sant Vicent”, ha assenyalat el regidor.

Pujar